Over Ons
Wie wij zijn
Wat wij kunnen
Contact
 Links
  Stitch and Sew
  Borduur Pagina
  Stitch @ home
  Compucon borduur machines
  Camping in frankrijk
 
Home | Contact
 Over Ons
 Digitaliseren
 Software & Downloads
 portfolio
 
 Over Ons  > Wat wij kunnen
 
Wat wij kunnen

De mogelijkheden van machinaal borduren zijn enorm.

Bedrijven
Uiteraard is het bij C4design mogelijk om uw bedrijfskleding van uw eigen  logo te laten voorzien. Ook  verzorgd  C4design relatiegeschenken zoals tassen en dassen. Denkt u ook eens aan de mogelijkheden van een kerstpakket. Bijvoorbeeld een luxe handdoekenset voorzien van uw logo of persoonlijke boodschap voor in het nieuwe jaar.

Clubs
Shirts, sweaters, jacks of zelfs waterpolocaps; alles voorzien van uw eigen clublogo en/of naam van de gebruiker. Borduren biedt een blijvend goede kwaliteit afbeelding en is ook voordelig in kleine oplages. Voor het borduren van teksten waarbij gebruik gemaakt van een aantal standaard lettertypes zijn zelfs extra voordelige tarieven beschikbaar.

Cadeaus
Bij C4design kunt u exclusieve cadeaus laten maken. Dit varieert van geboortepresentjes voorzien van naam en/of geboortedatum, tot geboortetegels met de eigen geboortekaart als onderwerp. Ook ter gelegenheid van bruiloften of jubilea kunnen speciale cadeaus gemaakt worden.
Knuffels, shirts en handdoeken zijn veel gegeven presentjes.

Kijkt u voor voorbeelden ook eens in onze portfolio. U kunt altijd vrijblijvend een prijsopgaaf vragen.

Software.
Ook voor trainingen kunt u bij C4design terecht. Zowel algemeen “hoe kan ik digitaliseren” als specifiek voor het gebruik van de pakketten “Stitch and Sew” en “EOS3”.

 
 copyright © 2005 C4 Design. All rights reserverd.